Wereldhavendagen

Dit jaar is het team van Werken in de Rotterdamse Haven weer aanwezig op de Wereldhavendagen op 2, 3 en 4 september! De Wereldhavendagen is een jaarlijks maritiem evenement in de haven en het centrum van Rotterdam, met spectaculaire demonstraties op de kade en het water en interessante excursies in de haven.

Onder het mom van “ken nie besta nie”, laten onze helden je graag meer zien van ons werk in de haven. Kom bij ons langs om te kletsen met onze collega's en wie weet begint hier jouw mooie carrière in de haven! 

 

Ontmoet de helden van Werken in de Rotterdamse haven


Hoe verloopt een werkdag? Wat verdient het nou eigenlijk? Hoe zwaar is het werk in de haven? En wat hebbie nodig om deel van onze trotse havenfamilie te worden? Onze helden leggen het graag aan je uit en laten bij onze stand aan de Parkkade demonstraties zien van de werkzaamheden. Kom je ook bij ons langs? 

Waar? Parkkade Rotterdam
Wanneer? 2, 3 en 4 september

 

Werken in de Rotterdamse Haven @ MATCH Career Event

 
Studenten en young professionals opgelet! Tijdens de Wereldhavendagen zijn wij aanwezig op het MATCH Career EventWist je dat er ruim 565.000 arbeidsplaatsen in de Rotterdamse haven zijn? Genoeg mogelijkheden voor een glansrijke carrière dus. Ontdek welke havenbaan bij jou past tijdens het MATCH Career Event!

Tijdens dit event wordt LantarenVenster omgetoverd tot een carrièrebeurs met workshops, kennissessies en seminars opgezet door diverse bedrijven. Daarnaast is er een intieme arbeidsmarkt waar organisaties zich presenteren en openstaande vacatures toelichten. Het event wordt afgesloten met een borrel! 

Waar? LantarenVenster Rotterdam
Wanneer? Vrijdag 2 september
Hoe laat? 10:00-17:00
Kosten? Gratis

 

Winactie!


Zou jij weleens die grote schepen en terminals in de Rotterdamse haven van dichtbij willen zien? Dat kan! In het teken van de Wereldhavendagen kun je bij Werken in de Rotterdamse Haven een exclusieve privétour op een échte containerterminal in de haven winnen! 

Hoe? Bezoek onze stand aan de Parkkade tijdens de Wereldhavendagen en maak een foto in onze kunstcontainer. Plaats je foto op social media en tag Werken in de Rotterdamse Haven. Wie weet struin jij binnenkort wel over onze containerterminal.

Wereldhavendagen